صدای پای عدالت

صدای پای عدالت
در این وبلاگ تلاش دارم در سه حوزه مطالبی را در دسترس مخاطبان محترم قرار دهم:
1. عدالت اجتماعی
2. خط مشی
3. آموزش و پرورش
این سه، محور فعالیت های بنده در مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیه السلام است.

«دولت، پیام مجلس و ملت را دریافت نکرده است»

کابینه آقای روحانی در مجموع کابینه خوبی بود. یعنی در 11 گزینه اعتدال رعایت شد و مسائل بیشتر ناظر به تخصص بحث شد. اما 3 گزینه نجفی، سلطانی فر و میلی منفرد به حق رد شدند. 4 فرد دیگر شامل زنگنه، ربیعی، ظریف و آخوندی با حداقل رای، انتخاب شدند که از فعالان فتنه بودند و حالا آقای روحانی از کجا پیدا شده و می گوید که آنها سالم و معتدل اند؟

اما نکته هایی جالب:

  1. طرفداران دولت و برخی دولتی ها تنها خود را منتخب می دانند و نمایندگان را متهم می کنند که شما پیام انتخابات را درک نکردید و به عبارت دیگر باید به همه گزینه ها رای می دادید چون ما منتخب هستیم. این نکته هم بدان معنی است که مجلس نماینده مردم نیست و هم اینکه مجلس باید در برابر دولت گوسفند باشد. جالب این است که در زمان دولت دهم، می گفتند مجلس باید در راس باشد و دولت را ریل گذاری کند. می گفتند ما باید نقد کنیم. اما حالا که بازی عوض شده، مجلس باید به حرف دولت باشد. چه شد ادعای آزادی مجلس در رای؟!
  2. جالب اینکه حدود 100 نفر از نمایندگان خصوصا برخی مناطق کشور!، در هر صورتی از وزرا و کابینه دفاع می کردند. این مساله در آراء هم منعکس بود. پس چرا مجلس را اصول گرا می دانیم؟!!
  3. برخی از نمایندگان تلاش فراوانی کردند تا به حق نگذارند عوامل فتنه وارد کابینه شوند اما مجلس نشان داد که فتنه برای وی کم اهمیت تر از اعتبار آنها درنگاه مردم است. آنها می ترسیدند مخالفت با دولت منجر به آن شود که انگ افراط به آنها زده شود. در حالیکه فتنه مهمترین عامل در بررسی صلاحیت نمایندگان بود. کسانی که حاضر شدند ایران را به مصر و سوریه الان، سوق دهند و اگر موفق می شدند چنین می کردند لایق هیچ سمتی در حکومت نیستند.
  4. آقای روحانی واقعا باید خجالت بکشد از اینکه کهریزک را با فتنه برابر می داند. من از خون شهیدان و جانبازان این فتنه که حدود سی شهید دادیم و خسارت های فراوان، عذر می خواهم که چنین رییس جمهوری دارم . این اعتدال نیست بلکه افراطی گری است. روحانی از آینده تصویری به ما نشان می دهد که دولت کارگزاران نشان دادند. دوباره از آقای روحانی باید پرسید که آیا کهریزک با فتنه یکی بودند؟ و باز می گویم که این رییس جمهور مایه خجالت شد و باید سعی کند که از تکرار این حرف بپرهیزد.
  5. در 11 وزیری که اشاره کردم به نظر می رسد امید پیشرفتی وجود دارد اما باید ترسید از اینکه ما تنها با وزرا کار نمی کنیم. دولت تشکیلات وسیعی دارد که باید از آنها ترسید. 
  6. اینکه در جریان فتنه فقط چند نفر در دادگاه کنفرانس دهند و بعد به اوین بروند و خوش بگذرانند شد محاکمه؟ من واقعا سوال دارم که چرا همه کسانی که در راس فتنه بودند توسط نهادهای امنیتی و قوه قضائیه پیگیری نشده و محاکمه نشدند؟ از جمله چندی از همین وزرا. کروبی و موسوی و خاتمی خائن و طایفه هاشمی که به رسم انتقام، طایفه هاشمی در جلسه تحلیف آمدند. 
  7. روحانی ، نجفی را که از مجلس رای نگرفت به سمت رییس سازمان گردشگری و میراث فرهنگی منصوب کرد. این چه نسبتی با اعتدال دارد؟
  8. روحانی که ادعای اعتدال دارد باید پاسخ بدهد که آیا موج یاران وی در لابی مجلس برای قسم دادن و شام دادن و مهمانی بردن خصوصی نمایندگان در باغ ها و خانه های شخصی برای رای آوردن وزرا، اعتدال بود؟
  9. از حالا باید منتظر بود که دولت، که انشاءالله ناکام نباشد، ناکامی ها احتمالی را به گردن اصولگرایان و افراطیون بیندازد. به لطف دکتر آشنا، دولت روحانی، موج سازی و موج سواری خوبی بلد است.
    موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۰۵/۲۷
    محمد صادق تراب زاده جهرمی

    نظرات  (۰)

    هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">