صدای پای عدالت

صدای پای عدالت
در این وبلاگ تلاش دارم در سه حوزه مطالبی را در دسترس مخاطبان محترم قرار دهم:
1. عدالت اجتماعی
2. خط مشی
3. آموزش و پرورش
این سه، محور فعالیت های بنده در مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیه السلام است.

در این مدت اخباری را هم با یکدیگر مرور می کنیم:

  1. قالیباف، ولایتی، رضایی، غرضی، روحانی و عارف می خواهند در مدت یکسال تا 4 سال کل مشکلات اقتصادی را حل کنند. مشکلاتی که زاییده اول انقلاب تا کنون است و دولت های هاشمی و خاتمی و احمدی نژاد هر یک به نوعی خواستند آنها را مدیریت کنند و این وضعیت میراث همگان است نه احمدی نژاد صرف. به نظرم این وعده ای توخالی است و ساده اندیشی است که کسی فکر کند در این مدت کل مسائل را می تواند حل کند. برای این حرفم، حرف بسیار است. لذا این وعده تنها جنبه شعاری داشته و واقعگرایانه نیست. پس خلاف نظر رهبری است. آقا در دیدار مجلسیان به واقع گرایی کاندیداها اشاره داشتند که نشان دهنده شعاری بودن بسیاری از برنامه های کاندیداهاست.
  2. عده ای از کاندیداها گرچه اسم مقاومت را می آورند اما می اندیشند با مذاکره و تفاهم و تعامل دوستانه، دشمنی دشمن کم می شود و از این طریق! تحریم ها برداشته خواهد شد یا کاسته می شود. این پیش فرض ساده اندیشانه است و معنای دشمنی را فهم نکرده اند. البته این نافی تعامل فعال با دنیا مطابق عزت، حکمت و مصلحت نیست. پس این هم خلاف گفتمان انقلاب اسلامی است. این اصطلاحی را که آقای جلیلی گفتند به نظرم دقیق است که به جای تنش زدایی باید در سیاست خارجی تهدیدزدایی کنیم.
  3. آقای غرضی گفته است که می خواهم مردم استاندارها را تعیین کنند و این یعنی جمهوریت نظام. اولا اگر جمهوریت این است که ... . ثانیا مگر شما مجلس تشریف دارید؟
  4. آقا در جلسه دیدار با مجلسیان فرمودند: مجلس در راس امور است و دولت مجری است.(این نکته فعلا با فضای برنامه ای دکتر جلیلی بیشتر مطابقت دارد). دولت باید برنامه اجرایی سازی قوانین را داشته باشد. البته فعلا دکتر جلیلی در این زمینه هم برنامه چندانی نشان نداده است. زمزمه هایی شنیده شده است که برای دیدن آن برنامه باید تا آخر هفته منتظر شویم.
  5. عمده کاندیداها می گویند کارهای ضعیف گذشته چه بود و حال آمده ام تا آنها را حل کنم. کمتر کسی می گوید که قوت قبلا چه بود و من می خواهم قوتش را تقویت کنم. (باز کمی جلیلی در این زمینه بهتر بود. قالیباف و رضایی و ولایتی امتیازشون کمتر شد. روحانی و عارف هم که خارجند)
  6. سایت الف مدتی است بر تخریب جلیلی، تخریب تیم مذاکره کننده هسته ای و الصاق جلیلی به احمدی نژاد سعی دارد! الف نوشت که حضور جلیلی در انتخابات و مرخصی وی برای زمان تبلیغات را بازی دو سر باخت برای وی خواندند چون هم مذاکره کننده نیست و کار شوار تعطیل می شود و هم رای نخواهد آورد.
  7. سایت تابناک از حمایت صدا و سیما از جلیلی انتقاد کرده است.
  8. ترس دشمن و بدگویی دشمن از شما می تواند نشانه حرکت درست شما باشد، این درحالی است که رسانه های بیگانه در این مدت به شدت متحد شده اند تا جلیلی را بکوبند و از وی هراس دارند. اما سایر کاندیداها چنین نیستند. شاید بتوان چنین برداشت کرد که گفتمان مقاومت در وی بیشتر متبلور است و مصداق آیه «و اعدوا لهم ما استطعتم من قوه...» می باشد.  
  9. روحانی در تاریخ 7/3/92 تا می توانست از خودش تعریف کرد و همه کارهای شورای عالی امنیت ملی را به نفع خود تمام کرد و همه را هم خوب ارزیابی نمود. وی گفت شکاف طبقاتی زیاد شده است درحالیکه ضریب جینی کاهش یافته است.از تخریب احمدی نژاد پلی ساخت برای خودش و تا توانست دولت را کوبید تا بگوید من این گونه نیستم. از هاشمی و خاتمی دفاع می کند در حالیکه مشکلات موجود از سوی آنها نیز می آید. در بیان خود کاملا موج سوارانه عمل کرد و احساسی برخورد نمود.ادعا کرده که بیکاری عامل این شده است که از هر 5 ازدواج یکی به طلاق منجر شده است. ادعا کرد که علاوه بر برنامه بلند مدت برنامه صد روزه نیز دارد. روابط خارجی را برای ما، آرزو می داند و انگار که ما باید مشتاق رابطه با بیگانه باشیم.نگاهش به تحریم این است که با گفتگو، تحریم برداشته می شود در حالیکه اساسا دشمن از دشمنی کوتاه نمی آید و تحریم ریشه در دشمنی ذاتی آنها دارد نه عارضی.

  10. این داستان ادامه دارد.....

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">